FirstAgenda Live - Slå funksjoner av og på

Submitted by Emilie on fre, 07/06/2024 - 13:05

Muligheten til å deaktivere funksjoner gjør at dere i større grad kan tilpasse FirstAgenda Live til deres organisasjons behov.

I tillegg har vi rettet en mindre uheldig feil i løsningen, hvor et redigert forslag forsvant fra oversikten for møtedeltakeren inntil brukeren oppdaterte nettleseren.

Litt om funksjonene som kan aktiveres/deaktiveres:

  • Talerliste: Denne kan nå deaktiveres/aktiveres for både møtedeltakere og administrasjonen. Dette er gunstig for organisasjoner som ikke bruker taletid. Når talerlisten er deaktivert for møtedeltakere, kan administrasjonen fortsatt legge til deltakere på talerlisten og starte og stoppe taletiden. Dersom talerlisten er deaktivert for hele organisasjonen, vises ikke den tomme talerlisten for verken møtedeltakerne, administrasjonen eller på storskjermvisningen.
  • Forslag: Vi kan nå deaktivere muligheten for at møtedeltakere sender inn forslag i løsningen. Administrasjonen kan fortsatt opprette forslag på vegne av møtedeltakerne.
  • Offentlige / Private forslag: Vi kan nå begrense innsendingen av offentlige forslag. Dette betyr at forslag fra møtedeltakere alltid vil være merket som private når de sendes inn i FirstAgenda Live. Administrasjonen kan merke forslaget som offentlig når det fremmes på møtet.
  • Habilitetsvurdering: Denne kan deaktiveres/aktiveres for både møtedeltakere og administrasjonen. Dette er nyttig for organisasjoner som ikke ønsker at habilitetsvurderingen behandles i selve løsningen av ulike årsaker. Det betyr at funksjonen kan deaktiveres slik at møtedeltakere ikke får muligheten til å søke en habilitetsvurdering, men det kan fortsatt være mulig for administrasjonen å sende inn en habilitetsvurdering på vegne av deltakerne.
  • Meld forfall: Vi kan nå begrense muligheten for at møtedeltakere melder forfall i løsningen. Dette er fordelaktig for organisasjoner som ønsker at møtedeltakere skal ringe inn for å melde forfall. Administrasjonen kan fortsatt melde forfall på vegne av møtedeltakere.

Denne versjonen støtter dermed at funksjonene kan aktiveres av FirstAgenda på organisasjonsnivå. Det vil si at hvis en av funksjonene deaktiveres for organisasjonen, gjelder det for alle utvalg og alle møter. Kontakt din kundeansvarlige eller supporten for ytterligere informasjon.