FirstAgenda Live - Optimaliseringer for API

Submitted by Emilie on ons, 31/05/2023 - 10:51

Integrasjon med Elements

Innstillingen opprettes automatisk i Live:

Dette betyr at administratorer ikke lenger trenger å kopiere "Innstillingen" fra Elements og lime den inn i Live for hvert enkelt punkt, men at "Innstillingen" automatisk blir overført til Live. Dette vil spare administratorerne for mye irriterende kopier-og-lim-arbeid.

Publiserings-API

Overføring av stedfortrederinfo:

Publiserings-APIet utsetter nå informasjon om hvem som er stedfortreder + hvem personen er stedfortreder for. Dermed mottar for eksempel Elements ikke bare informasjon om hvem som er møtedeltakere, men får også beskjed om hvem som er stedfortreder.

Anonyme avstemninger:

Er lagt til i Publiserings-APIet, slik at Elements osv. kan motta informasjon om anonyme avstemninger.

Listeavstemninger forårsaket dataoverføringskrasj:

Hvis en av avstemningene på et møte var en listeavstemning, forårsaket det overføringen/journaliseringen fra FirstAgenda Live til ESDH å feile. Dette er nå fikset, siden Publiserings-APIet nå inkluderer listeavstemninger.

Feilrettinger:

• Bytte av organisasjon og krasj: Hvis du var møtedeltaker eller administrator, krasjet Live når du byttet organisasjon. Dette skjer ikke lenger.
  • Afstemningsresultat forsvant: Afstemningsresultatet forsvant hos mødedeltagerne hvis de ved et uhell klikket på F5. Dette er nå fikset.