FirstAgenda Live - Nye avstemningsinnstillinger

Submitted by Andreas on tor, 03/10/2024 - 11:24

I den nyeste versjonen av FirstAgenda Live har vi lagt til en ny funksjon som gjør det mulig å avslutte en avstemning uten at alle deltakerne har avgitt sin stemme. I tillegg kan du nå deaktivere/aktivere muligheten for at møtedeltakerne kan unnlate å stemme. Les mer om dette samt andre produktoppdateringer nedenfor.

• Gjennomførte møter ligger igjen under filteret "Avholdte møter"
    Når du sorterer på dine møter i oversikten, ligger de avholdte møtene igjen under filteret "Avholdte møter".

• Standardinnstilling for "Unnlate å stemme"
    Nå er det mulig å styre på organisasjonsnivå om muligheten for å unnlate å stemme alltid skal være tilgjengelig for møtedeltakerne når man stemmer over innstillinger og forslag. Administratoren kan som alltid deaktivere/aktivere muligheten for å unnlate å stemme for hver avstemning.

Bilete
Undlad at stemme-funktion

• Direkte visning av avstemningsvinduet for møtedeltakeren
    Når administrasjonen starter en avstemning, blir den synlig for møtedeltakeren umiddelbart, noe som betyr at møtedeltakeren nå sparer et klikk.

• Avslutt avstemning uten at alle deltakere har stemt
    Som standard kan man ikke avslutte en avstemning med mindre alle deltakerne i møtet har avgitt sin stemme. I enkelte tilfeller kan det likevel være nødvendig å avslutte avstemningen - for eksempel hvis en møtedeltaker midlertidig har forlatt møterommet. Som administrator kan du nå markere møtedeltakeren som "Ikke tilstede" under avstemningen, og deretter avslutte avstemningen som vanlig. Det vil bli notert i protokollen at personen ikke var tilstede under avstemningen.

Du kan lese mer om hva du gjør hvis møtedeltakeren ikke er tilstede under en avstemning her.
Bilete
Ikke til stede