FirstAgenda Live - Flere feil er løst

Submitted by Emilie on ons, 11/01/2023 - 09:19

STORSKJERM PDF

PDF er aktiv mens «Innstilling» blir slettet:

Scenario:
Visningen av storskjermen er aktivert og det vises en vedlagt PDF. Administrator slettet innstillingen, mens visningen av PDF på storskjerm stadig er aktivert. Når administrator sletter innstillingen blir PDFen vist på samtlige av møtets saker.
Dette er nå rettet, så den slettede PDFen ikke ses på noen av sakene.

Feil ved visning av PDF på storskjerm:

Scenario:
Administrator har aktivert visning av PDF på storskjerm. PDFen er tilknyttet en innstilling eller forslag. I stedet for å vise PDFen, ses feilmeldingen «Failed to load PDF file».
Dette er nå rettet, så PDFen igjen vises i stedet for feilmelding.

FORFALL OG VARAMEDLEMMER

Utløp på invitasjon til varamedlem

Utløpstiden var tidligere innstilt til å være 72 timer. Denne er nå endret til å vare opp en uke.

Dupliserte lister til automatisk varamedlem

Du kunne lage to identiske lister til automatisk varamedlem. Det er nå rettet, så du kun kan lage én liste per parti.

Møtedeltaker kan melde forfall flere ganger til samme møte

I visse situasjoner var det mulig å melde forfall flere ganger, hvis du dobbelklikket på forfall-knappen.
Nå har vi rettet dette, så forfall-knappen deaktiveres straks etter at man har klikket på den.