FirstAgenda Live - Fejlrettelser

Submitted by Andreas on tys, 09/05/2023 - 08:39

I forbindelse med den siste produktoppdateringen på FirstAgenda Live, har noen av dere møtt en rekke små utfordringer. Disse utfordringene har det blitt jobbet hardt med for å løse, noe som betyr at følgende feilrettinger har blitt gjort:

• Deep Link hadde falt av i Live. Dette var årsaken til at man ikke kom inn på det spesifikke punktet når man gikk fra Prepare til Live på iPad. Dette er nå fikset, slik at man kommer direkte inn på punktet.

• Profilbildene endres igjen korrekt når man bytter taler på talerlisten.