Hvordan aktiverer jeg to-faktor-login på min brukerkonto?

Du kan velge å aktivere tofaktorautentisering på din brukerkonto, slik at du må logge inn med både passordet ditt og en SMS-kode som sendes til deg, hver gang du logger på FirstAgenda Prepare. Når du aktiverer tofaktorautentisering på brukernivå, gjelder det for alle organisasjonene du er medlem av.

Slik aktiverer du to-faktor-login på brukernivå

Du kan selv aktivere to-faktor-login under dine sikkerhetsinnstillinger. Når du aktiverer to-faktor-login på brukernivå, gjelder det for alle de organisasjonene du er medlem av.

• Logg inn på web.firstagenda.com

• Klikk på dine initialer øverst i høyre hjørne og klik på Rediger profil

• Du blir nå ført videre til brukeradministrasjonssiden, hvor du kan gjøre dine endringer

• Klikk på Login og sikkerhet i venstremenyen

Bilete
Login og sikkerhet

• Klikk på Skift ut fra ”To-faktor-loging” og slå to-faktor-login på

Bilete
2-faktor innlogging på brukernivå

• Klikk heretter på Lukk

Du har nå slått på to-faktor-login på brukernivå

• Hvis du på et tidspunkt ønsker å deaktivere to-faktor-login, er prosedyren den samme. Du skyver bare bryteren av under tofaktorautentisering.

Merk: Hvis organisasjonen din har valgt å aktivere to-faktor-login på organisasjonsnivå, er det ikke mulig for deg å deaktivere det for den aktuelle organisasjonen.