Hva betyr rettigheten 'Kan se alle åpne utvalg'?

Som dagsordenansvarlig for et utvalg har du muligheten til å gi en bruker tilgang til å se åpne møter i åpne utvalg som brukeren ikke er medlem av. Brukeren vil ikke kunne se lukkede møter eller lukkede punkter på møtene.

Hvis rettigheten er deaktivert, vil brukeren bare kunne se møter i det/de utvalgene som brukeren er medlem av.

Slik aktiverer du rettigheten 'Kan se alle åpne utvalg':

• Logg inn på web.firstagenda.com

• I venstremenyen klikker du på Brukere

• Klikk deretter på den brukeren du ønsker å aktivere rettigheten for

• Bla ned til Rettigheter

• Klikk på Rediger

Bilete
Bla ned til Rettigheter

• Aktiver bryteren og klikk til slutt på Lagre

Bilete
Aktiver bryteren

Rettigheten er nå aktivert for brukeren.