Automatisk sletting av møter

Hvis du ønsker at møtene dine automatisk blir slettet etter et bestemt antall dager, har FirstAgenda Prepare et alternativ som kalles "Automatisk sletting av møter".

Muligheten for å bruke denne funksjonen er ikke automatisk aktivert, og hvis du ønsker å benytte deg av Automatisk sletting av møter, må du kontakte vår supportavdeling, som kan aktivere funksjonen for deg.

Så snart funksjonen er aktivert, kan du slå på Automatisk sletting av møter, og deretter velge antallet dager som skal gå etter møtets sluttidspunkt før det automatisk blir slettet.

Merk at når møtet slettes, slettes alt i møtet, inkludert møtedeltakernes forberedelse.

Slik aktiveres automatisk sletting av møter:

1. Fra forsiden av FirstAgenda Prepare klikker du på "Utvalg" i venstremenyen.

2. Klikk deretter på den gruppen du ønsker å aktivere Automatisk sletting av møter for.

Bilete
Utvalg i venstremenuen

3. Klikk på skyveknappen ved siden av "Automatisk sletting av møter" slik at den blir blå.

4. Skriv nå inn antallet dager som skal gå etter møtet før det automatisk skal slettes.

5. Klikk til slutt på "Lagre" for å lagre innstillingen.

Bilete
Automatisk sletning av møtet + lagre

Obs.

Når funksjonen "Automatisk sletting av møter" først er aktivert, vil også historiske møter bli slettet.

Dette betyr at hvis du for eksempel har et møte i utvalget fra 01/01-22 og aktiverer funksjonen "Automatisk sletting av møter" fra dagens dato, vil møtet fra 01/01-22 bli slettet ved neste slettekjøring.