Hva gjør jeg hvis en bruker opplever feil ved innlogging på iPad?

Det kan hende at en bruker problemfritt kan logge inn på FirstAgenda Prepare på PC, men opplever feil i forbindelse med innlogging på iPad.

Dette kan skyldes manglende oppdatering av iPad eller at brukeren velger feil region i appen.

• Be først brukeren om å forsikre seg om at iPad-en er oppdatert (både med hensyn til IOS-oppdatering og den siste appoppdateringen).

• Sjekk deretter at brukeren velger riktig region i appen.

Bilete
Region i appen

Merk:

• Hvis du vanligvis logger inn på web.firstagenda.eu, velger du Sverige eller EU.

• Hvis du vanligvis logger inn på web.firstagenda.com, velger du Danmark eller et av de resterende landene.