Hvad kan jeg ændre på min profil som borger? (Web)

Du finder din LetDialog-profil, hvor du kan ændre dine oplysninger når som helst, ved at klikke på profil-ikonet øverst i højre hjørne.

Læs med her, for at finde ud af hvad du kan ændre på din profil.

Image
Profilindstillinger-ikon

Profilindstillinger

Du finder dine profilindstillinger ved at klikke på ikonet "Profilindstillinger" nederst i højre hjørne.

Under dine indstillinger kan du tilpasse dit navn, telefonnummer og sprog. Du kan også skifte din adgangskode.

Image
Notifikationer-ikon

Notifikationer

Klikker du på klokke-ikonet i venstre menuen, kan du ændre i dine notifikationer.

Her kan du slå til eller fra om du vil modtage push notifikationer på telefonen fra appen, e-mail notifikationer og SMS notifikationer.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at modtage app push notifikationer, skal det også aktiveres på din telefon.

Læs her, hvordan du aktiverer notifikationer i LetDialog.

Image
Lovgrundlag-ikon

Under overskriften "Lovgrundlag" kan du læse nærmere om lovgrundlaget for samtykke.