Hvad kan jeg ændre på min profil som borger? (App)

Du finder din LetDialog-profil, hvor du kan ændre dine oplysninger når som helst ved at klikke på ikonet "Profil" nederst i højre hjørneLæs med her, for at finde ud af hvad du kan ændre på din profil.

Image
Profilindstillinger

Image
Profilindstillinger-ikon

Profilindstillinger

Du finder dine profilindstillinger ved at trykke på ikonet "Profilindstillinger" nederst i højre hjørne.

Under dine indstillinger kan du tilpasse dit navn, telefonnummer og sprog. Du kan også skifte din adgangskode.

Image
Log ud af appen

Nederst på siden under profilindstillinger finder du log ud knappen. Trykker du på denne bliver du logget ud af appen.

Image
Notifikationer-ikon

Notifikationer

Trykker du på klokke-ikonet i venstre menuen, kan du ændre i dine notifikationer.

Her kan du slå til eller fra om du vil modtage push notifikationer på telefonen fra appen, e-mail notifikationer og SMS notifikationer.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at modtage app push notifikationer, skal det også aktiveres på din telefon.

Læs her, hvordan du aktiverer notifikationer i LetDialog.

Image
Lovgrundlag-ikon

Lovgrundlag

Under overskriften Lovgrundlag kan du læse nærmere om organisationens lovgrundlag for samtykke