Kan jeg udsætte publiceringen af dagsordener?

Ja, i Publication har du mulighed for at udsætte publicering af dagsordener. Du kan f.eks. vælge at dine dagsordener fra et specifikt udvalg, først skal være synligt for borgerne i Publication 2 timer efter du har trykket på Frigiv-knappen i Prepare.

Sådan udsætter du publiceringen af dagsordener i alle udvalg

Image
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Angiv herefter i boksen Udsættelse af dagsordener hvor mange timer, der skal gå før dagsordener/referater skal blive synlige for borgerne i Publication

Image
Visning af udsættelse af dagsorden i Publication

• Denne indstilling vil gælde for alle udvalg

• Hvis du har valgt at udsætte publicering af dagsordener, så kan du ikke vælge at udsætte publicering af bilag. Det er enten eller.

Sådan udsætter du publiceringen af dagsordener i enkelte udvalg

• Ligesom før, skal du gå ind under Dagsordener og herefter Udvalg i venstremenuen

• I stedet for at angive timer i Udsættelse af dagsordener i toppen af siden, så skal du gøre det ud for udvalget i udvalgslisten

• Indsæt antallet af timer i boksen Udsæt Dagsordener ud for udvalget

Image
Liste over udvalg i Publication

Det er nu kun på det eller de udvalg, hvor du har angivet et antal timer, at publiceringen bliver udsat.

OBS: Hvis du har angivet at publiceringen af dagsordener skal udsættes, så kan du ikke også vælge at publicering af bilag bliver udsat. Det er enten eller.