Sådan skifter du mellem en Prepare organisation, som ligger i Amazon og en organisation, som ligger i Binero

Det kan forekomme, at du som mødedeltager har adgang til to organisationer, hvor den ene organisation ligger på web.firstagenda.eu og den anden organisation ligger på web.firstagenda.com.

Du kan benytte samme login (brugernavn og adgangskode) til begge miljøer og skal dermed ikke have to forskellige brugerkonti.

Sådan skifter du mellem de to organisationer i en web browser

• Log ind med dit login på web.firstagenda.com

• Du kan nu skifte til din anden organisation (som ligger på web.firstagenda.eu) på 2 måder:

1. Den første mulighed er at klikke på adresselinjen øverst i browseren og skrive web.firstagenda.eu.

• Du vil nu få adgang til de organisationer som ligger på web.firstagenda.eu.

Image
Gå til web.firstagenda.eu

1. Den anden mulighed er, at du klikker på dit profil-ikon øverst i højre hjørne af Prepare og klikker på 'Rediger Profil'. Du bliver nu videreført til brugeradministration siden.

• Klik nu på 'Organisationer' i venstremenuen.

• Her får du en liste over alle de organisationer, som din bruger er tilknyttet (både de organisationer som ligger på web.firstagenda.com og web.firstagenda.eu)

Image
Oversigt over organisationer

• Klik på den organisation, du ønsker at tilgå.

Sådan skifter du mellem de to organisationer på iPad

• Klik på FirstAgenda app-ikonet på skrivebordet på din iPad

• Du vil nu møde loginboksen til Prepare appen.

• Her fremgår det af undertitlen på FirstAgenda Prepare-logoet, om du er på web.firstagenda.com eller web.forstagenda.eu.

• Står der ‘Danmark’ under logoet, er du på web.firstagenda.com.

• Står der ‘EU’ er logoet, er du på web.firstagenda.eu.

• Log ind med dit login (eksempelvis under ‘Danmark’, som altså knytter sig til web.firstagenda.com)

• Hvis du herefter vil tilgå organisationer som ligger på web.firstagenda.eu, skal du klikke på tandhjulet nederst i venstre hjørne og klikke på Log ud.

• Nu møder du igen loginboksen til Prepare, hvor du nu skal skifte region.

• Klik på de tre prikker øverst til højre og klik på ‘EU’ i listen

Image
Skift region på iPad

• Du vil nu opdage, at undertitlen til FirstAgenda Prepare-logoet skifter til ‘EU’, og du ved dermed, at du er skiftet til web.firstagenda.eu

• Log nu ind i Prepare igen, med samme login som før.

NB. På iPad er du altså nødsaget til at logge ud og logge ind igen, for at skifte mellem de to organisationer.

Vær opmærksom på

Du vil blive bedt om at logge ind med de nødvendige login-oplysninger, som kræves af den specifikke organisation. Dette kan omfatte at bruge dit AD-login i den ene organisation og dit brugernavn og adgangskode i den anden organisation. Du skal blot sørge for, at begge logintyper er tilknyttet den samme brugerkonto.