Hvordan ser jeg eksterne bogmærker?

Hvis visning af eksterne bogmærker er slået til for udvalget, så vil du kunne finde dem på dokumenterne under et punkt. Det er dagsordensamlere for udvalget, som kan slå funktionen til.

Hvis visning af eksterne bogmærker er slået til for udvalget, så vil du kunne finde dem på dokumenterne under et punkt. Det er dagsordensamlere for udvalget, som kan slå funktionen til.

Visning af bogmærker i Browser

• Find en dagsorden og gå ind under et punkt

• På enten sagsfremstilling, referat eller bilag vises teksten "vis bogmærker", hvis der er eksterne bogmærker på dokumentet

• Tryk på "vis bogmærker" og tryk på et bogmærke. Du vil nu komme hen til det sted i dokumentet, hvor bogmærket er sat

Image
Vis bogmærker

• Tryk på "skjul bogmærker", når du ikke længere vil se de eksterne bogmærker i dokumentet

Image
Udfoldede bogmærker

Visning af bogmærker i appen

• Find en dagsorden og gå ind under et punkt

• På enten sagsfremstilling, referat eller bilag vises et lille blåt bogmærke og øverst i højre hjørne vises et dokument ikon

• Tryk på ikonet og tryk på et bogmærke. Du vil nu komme hen til det sted i dokumentet, hvor bogmærket er sat.

Image
Vis bogmærker i appen

• Tryk på dokument ikonet igen, når du vil skjule bogmærkerne