Hvad gør jeg hvis jeg ikke længere skal bruge AD-login men FirstAgenda-login?

Hvis du ikke længere skal bruge AD-login, men fremover benytte FirstAgenda login, kan du gøre følgende:

1. Kontakt din administrator og bed om at få aktiveret ‘Ekstern bruger’ på din brugerprofil

2. Bed din administrator om at ændre dit brugernavn til noget andet end din AD mail.

Hvis du har et brugernavn i forvejen, er det vigtigt at det ikke er det samme som din AD-mail. Ved oprettelsen vil du få en advarsel som vist på billedet nedenfor:

Image
Advarsel om brugernavn