Hvordan sletter jeg et møde fra ESDH?

Overvej grundigt inden du sletter en dagsorden, da den vil forsvinde fuldstændigt fra FirstAgenda Prepare efter din sletning. Hvis du bare skal have lavet en ændring, så foretag ændringen og frigiv denne. Den nye version vil erstatte den gamle, og mødedeltagerne vil ikke miste noter og markeringer. Der kan naturligvis opstå situationer, hvor det er vigtigste er at få slettet dagsordnen/referatet med det samme. Læs hvordan nedenfor:

VIGTIGT: Har du slettet et møde ved en fejl, er det IKKE muligt at gendanne mødet igen.

Sådan sletter du et møde oprettet i et ESDH:

• Vælg Møder i venstremenuen

• Find det møde, du ønsker at slette i mødeoversigten

• Hvis du har 2 versioner af mødet, så kan du godt slette den ene uden at slette den anden

• Hvis du ønsker at slette den frigivet version af møde, så skal du trykke på pilen i kolonnen Frigivet version

• Hvis du ønsker at slette den ikke-frigivet version af møde, så skal du klikke på pilen i kolonnen ikke-frigivet version

Image
Oversigt over møder i administrationsdelen af FirstAgenda Prepare

• Klik på den blå skraldespand øverst til højre i mødeinformationsboksen

Image
Slet et møde i FirstAgenda Prepare

• Klik på Slet for at slette denne version af mødet
Image
Dialogboks med advarsel om sletning af møde