Hvad gør jeg, hvis en bruger oplever fejl ved login på iPad?

Det kan ske, at en bruger problemfrit kan logge ind på FirstAgenda Prepare på PC, men oplever fejl i forbindelse med login på iPad.

Det kan skyldes en manglende iPad opdatering eller at brugeren vælger den forkerte region på appen.

• Bed først brugeren om at sikre, at iPad'en er opdateret (både ift. IOS opdatering og seneste app opdatering).

• Tjek derefter, at brugeren vælger den rigtige region på appen

Image
Vælg den rigtige region

Bemærk

• Logger du normalvis ind på web.firstagenda.eu, skal du vælge Sverige eller EU.

• Logger du normalvis ind på web.firstagenda.com, skal du vælge Danmark eller et af de resterende lande.