Hvad betyder rettigheden 'Kan se alle åbne udvalg'?

Som dagsordensamler på et udvalg, har du mulighed for at give en bruger adgang til at se åbne møder i åbne udvalg, som brugeren ikke er medlem af. Brugeren vil  ikke kunne se lukkede møder eller lukkede punkter på møderne.

Er rettigheden slået fra, vil brugeren udelukkende kunne se møder i den/de udvalg, som brugeren er medlem i.

Sådan slår du rettigheden 'Kan se alle åbne udvalg' til

• Log ind på web.firstagenda.com

• I venstremenuen klikker du på Brugere

• Klik derefter på den bruger hos hvem du ønsker at slå rettigheden til

• Scroll ned til Rettigheder

• Klik på Rediger

Image
Klik på rediger

• Slå skyderen til og klik til slut på Gem

Image
Slå skyderen til

Rettigheden er nu slået til på brugeren.