Hvilke roller findes der i Management?

En bruger i Management har en rolle som enten udvalgsadministrator eller administrator eller en rettighed som enten sagsbehandler eller dagsordensamler. Læs mere om brugerettighederne her.

Herunder får du overblikket over de to administratorroller:

Administratorroller

De to roller Administrator og Udvalgsadministrator er administrator roller, der giver adgang til opsætning af Agenda Management. Udvalgsadministratorrollen er en miniudgave af Administratorrollen.

Det er vigtigt, at Administrator også er tildelt Udvalgsadministrator ved AD-integration.

Administrator

• Kan opsætte alle de tekniske dele, som er en del af opsætningen af FirstAgenda Management samt integrationen til jeres ESDH og eventuelt også OpendD Connect

• Kan opsætte og konfigurere alle udvalg og udvalgsgrupper, brugere, medlemmer, skabeloner, møde- og udvalgsroller, punktinfo og deltagelsesstatus.

• Er også tildelt udvalgsadministrator ved AD-integration

Udvalgsadministrator

• Er en miniudgave af administratorrollen

• Kan opsætte og redigere i alle skabeloner, udvalg, udvalgsgrupper og medlemmer.

Vær opmærksom på: Selvom du har en rolle som administrator eller udvalgsadministrator, så skal du stadig have en rettighed som dagsordensamler i et udvalg for at kunne oprette møder og dagsordener.

Nedenfor har vi lavet nogle skemaer, der viser hvilke roller der har adgang til hvad. Der er lavet et skema for hvert menupunkt der findes i FirstAgenda Management.

Image
Management menuoversigt

Menuen Indstillinger:

Image
Menuen indstillinger

Menuen Skabeloner:

Image
Menuen Skabeloner

Menuen Konfigurer:

Image
Menuen Konfiguration

Menuen Opret:

Image
Menuen opret

Menuen Oversigt:

Image
Menuen Oversigt

Menuen Aktuelt:

Image
Menuen Aktuelt

Brugerrettigheder

I Mangement findes følgende to brugerrettigheder:

• Dagsordensamler

• Sagsbehandler

Hvis brugeren ikke tildeles mindst en rolle eller rettighed i udvalgene, vil de ikke kunne foretage sig noget i systemet.

Læs mere om de forskellige rettigheder her.