Uhensigtsmæssighed i FA iPad app efter opdatering til iPad OS 18

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.com
Vi har i øjeblikket nogle problemer med vores FirstAgenda Prepare app til ipad. Det gør at I lige nu ikke kan tilgå oprette noter/delte kommentarer når I trykker på skærmen. Vi har set at det der kan være forskel på hvor man trykker på skærmen. Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden. Med venlig hilsen FirstAgenda teamet