Sprogproblemer i Møde-menuen i FirstAgenda Prepare

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.com

Ferien er over os, vi rejser på kryds og tværs, og her kan sproget være en udfordring. Måske har I også været ude for, at menukortene er en blanding af dansk, svensk og norsk - det kan give anledning til forvirring, især når man jo bare gerne vil have favoritpizzaen - helst uden ansjoser 😉

Samme lille ferieudfordring har sneget sig ind i FirstAgenda Prepare under “Møde-menuen”. Her er der nemlig en tendens til at de to yderste knapper til højre “Vis fejlede møder” og “Opret nyt møde” ikke følger den valgte sprogindstilling, men i stedet bliver vist på et andet sprog.

Vi er i fuld gang med at få identificeret fejlen - og vi beklager naturligvis den forvirring, det eventuelt måtte skabe 🙏

Mange sommerhilsner

FirstAgenda 🌞