Problemer med skift af organisation i appen

Dato
Status
Type
Driftsforstyrrende
Website
web.firstagenda.com
26. april kl. 19.00 Vi har netop releaset en ny version af appen (version 8.0.1), som gerne skulle løse problemet med skift af organisationer. Appen skal opdateres før den nye release slår igennem. Mandag Vi oplever i øjeblikket en enkelt udfordring med, at man ikke har mulighed for at skifte organisation direkte på iPad. Der findes dog en alternativ løsning, som vi vil beskrive nedenfor - Log først og fremmest ud af appen på iPad og luk herefter appen - Gå til web.firstagenda.com via browseren på enten iPad, på en computer eller på en telefon. - Klik på organisationer i fold-ud menuen i øverste højre hjørne og vælg den organisation, du ønsker at skifte til. - Åbn nu appen på din iPad og log ind - Du skulle nu gerne være tilknyttet den nyvalgte organisation Vi beklager den ekstra omvej til skift af organisation