Problemer med FirstAgenda Prepare ipad app

Dato
Status
Type
Driftsforstyrrende
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu

Vi har i øjeblikket nogle problemer med vores FirstAgenda Prepare app til ipad.

Det gør at I lige nu ikke kan tilgå overblik over noter/delte kommentarer, notifikationer, anvende links fra mail og søgefunktionen. Hvis du tilgår en af de nævnte funktioner vil appen blot stå og “snurrer”.

Vi har set at det kan hjælpe at lukke app’en og prøve igen, men en mere holdbar workaround vil være at benytte Safari eller anden browser på iPad og tilgå web.firstagenda.com ad den vej.

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen

FirstAgenda teamet