Prepare er i øjeblikket utilgængeligt

Dato
Status
Type
Nedetid
Website
web.firstagenda.com

Da vi oplever tekniske udfordringer på vores login-site, er det i øjeblikket ikke muligt at logge på FirstAgenda Prepare - hverken på Web eller iPad. Vi har identificeret problemet og arbejder på højtryk for at løse det. Vi kan ikke give et konkret tidsestimat på, hvornår problemet er løst, men vi sender en ny opdatering ud, så snart løsningen er oppe at køre igen. Vi beklager ulejligheden

OPDATERING Kl. 09:14:

Den tekniske udfordring er nu blevet løst, og der er igen adgang til FirstAgenda Prepare. Vi beklager ulejligheden og ønsker jer en god dag. Mvh FirstAgenda-teamet