Overblik over kendte udfordringer efter opdatering

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu

Løste udfordringer:

- Import problemer fra ESDH møder: Behandlingen af møder virker igen, når man overfører møder fra ESDH.

- AD Login virker igen: Vi har en mindre fejl med at nogle claim request i sjældne tilfælde kan være for store, som vi fortsat arbejder med.

- Navigering til AD: I skal nu ikke længere kun skrive jeres domæne for at komme ind. Dvs I igen kan skrive jeres fulde email og blive videreført til sit AD.

- Afsendelse af sms til numre udenfor Danmark

- Du kan igen downloade en PDF

- Fejlen med filstørrelsesbegrænsningen på upload-klienten er nu løst

- Det er igen muligt at oprette en invitation på en allerede-eksisterende bruger

Uløste udfordringer:

- Visning af fejlbesked "the service prepare_binero requires tenant" opstår i nogle tilfælde på AD login. Fejlen er lokaliseret og der arbejdes på en løsning