Lange svartider i supporten

Dato
Status
Type
Info
Website
web.firstagenda.com

Kære brugere i Prepare

Vi oplever desværre ekstraordinær travlhed i vores supportafdeling, og du kan derfor opleve lange svartider på både supporttelefonen og på supportmails.

Omhandler din henvendelse brugeroprettelser eller andre områder i vores nye brugeradministration, vil vi anbefale at se vores seneste webinar om netop brugeradministrationen. Du finder links til webinarerne nedenfor:

Organisationer med almindeligt login:

https://support.firstagenda.com/kurser/webinar-tips-og-tricks-til-den-nye-brugeradministration

Organisationer med AD-login:

https://support.firstagenda.com/kurser/webinar-178-tips-og-tricks-til-den-nye-brugeradministration-ad-organisation

Vi beklager mange gange og knokler på højtryk for at komme tilbage på sporet.