Kl. 11.55-12.05 kan I opleve lange svartider

Dato
Status
Type
Driftsforstyrrende
Website
web.firstagenda.com
Kl. 11.55 releaser vi en opdatering af FirstAgenda Prepare, som indeholder følgende fejlrettelser: - Diverse AD-relaterede udfordringer er rettet - Skift af organisationer på web og iPad er igen muligt - Dagsordensamlere kan igen tilføje/fjerne brugere fra deres udvalg Derudover har vi også allerede nu løst følgende fejl: - Godkendelse kan igen opdateres med nye medlemmer og ekstra deltagere - Udsendelsen af mails omkring skift af adgangskode fra vores gamle service er stoppet. I forbindelsen med releasen kan I opleve at FirstAgenda Prepare har lange svartider.