Brug af Touch-ID/Face-ID

Dato
Type
Info
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu

Vi har meldt ud af flere omgange, at Touch-ID og Face-ID nu fungerer, men vi har erfaret, at der stadig er flere af jer brugere som har problemer med at blive logget helt ud, og herefter skulle skrive brugernavn+adgangskode igen og slå Touch ID og Face ID til.

• For at anvende Touch ID og Face ID, så skal iPadOS (styresystem på ipaden) være opdateret til nyeste version (16.5 og FirstAgenda appen skal også opdateret til version 8.05

Hvordan fungerer Touch-ID og Face-ID

• Touch-ID og Face-ID fungerer således, at du kan logge på med Touch-ID og Face-ID, når du er blevet logget ud af appen pga timeout (indstilles under organisation), eller hvis appen lukkes ned ved hjælp af at swipe.

• Brugernavn + adgangskode bliver afkrævet, hvis du har anvendt log ud knappen i appen, eller når der er gået 24 timer - for der har systemet en 24 timers timeout sat.

Vi er i gang med at teste en løsning, som gør at systemets timeout bliver forlænget, så brugerne kan anvende Touch-ID og Face-ID i en længere periode end 24 timer.