Blank visning af ikke frigivede møder fra ESDH + opret møde

Dato
Status
Type
Driftsforstyrrende
Website
web.firstagenda.se/web.firstagenda.eu
Du kan i øjeblikket opleve at få vist en blank side, når du som dagsordensamler, tilgår en ikke-frigivet dagsorden fra enten møde administrationen på web eller via et link eller hvis du skal oprette et manuelt møde. Vi arbejder på højtryk for at finde fejlen og løse det. Indtil fejlen er fikset kan du selv løse problemet ved at genindlæse siden med den blanke side ved enten at trykke ctrl + F5 eller ved at klikke på det lille genindlæs-ikon i din browser. Vi beklager den forstyrrelse det giver.