Hvid skærm ved benyttelse af “Godkend uden afstemning”

Dato
Status
Type
Info
Kategori

Vi har konstateret en mindre ustabilitet i Live, som gør at enkelte administratorer sporadisk oplever en hvid skærm ved klik på knappen “Godkend uden afstemning”.

Vi har selv kunne genskabe scenariet, men det er ikke konstant og efter vores release i går aftes, er det ikke lykkedes os at fremprovokere den hvide skærm ved klik på “Godkend uden afstemning”.

Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I stadig møder den hvide skærm.
Kontakt Support@firstagenda.dk

MIDLERTIDIG LØSNING

Hvis I støder på den hvide skærm, kan du få den væk ved at gøre følgende:

• Refresh din browser
  • Klik på “Se afstemning”
  • Klik på “Gem og luk”

Vi beklager ulejligheden.

Bedste hilsner

FirstAgenda Teamet