FirstAgenda Prepare - Vissa korrigeringar

Inlagt av Emilie fre, 09/01/2023 - 09:33

Inloggning med AD

• Prepare kom ihåg inte den senaste organisationen vid inloggning igen

Vi har haft ett fel där användare med AD-inloggning inte kopplades till den senaste organisationen de hade loggat in i vid nästa inloggning. Detta är nu åtgärdat, så att användare med AD-inloggning kopplas till den senaste organisationen de hade loggat in i.

Uppföljning av prestandaförbättringar

I senaste produktuppdateringen av FirstAgenda Prepare berättade vi om olika åtgärder vi har vidtagit för att optimera prestandan för FirstAgenda Prepare. Vi ser att våra åtgärder har haft en positiv effekt på systemet. Vi fortsätter att fokusera på att ytterligare optimera prestandan.