FirstAgenda Prepare - Tillagd länk

Inlagt av Nicklas ons, 12/21/2022 - 13:39

I den senaste uppdateringen lade vi till en länk och har även rättat en annan länk.

Länk till supportartikel om “Maskinvaruacceleration”.

Några av våra användare upplever att texten i Prepare kan bli grynig, vilket i sin tur gör dokument helt oläsliga. Tyvärr kan vi inte lösa problemet själva, då det måste lösas i webbläsaren med antingen Chrome/Edge eller PDFj. Vi har därför skapat en supportartikel som guidar dig om hur du eller dina användare kan komma runt problemet. Vi har länkat till supportartikeln direkt i Prepare.

Bild
Visning af link til supportartikel

Länken ligger överst till höger på varje dokument i readern/läsdelen i Prepare.

Rättat länk på förstasidan i Admin-delen,

Vi har rättat länken "Läs alla nyheter" så det nu pekar mot den nya supportsidan.