FirstAgenda Prepare - Söksordsförslag i sökningar

Inlagt av Andreas tors, 09/05/2024 - 09:30

Söksordsförslag när du använder sökning i FirstAgenda Prepare: I den senaste uppdateringen av FirstAgenda Prepare har vi lagt till en ny funktionalitet som visar en lista med söksordsförslag när du använder sökfunktionen i FirstAgenda Prepare. Söksordsförslagen väljs ut baserat på de dokument du har tillgång till, och förslagen visas så snart du har skrivit in minst tre bokstäver.

NB: För närvarande är funktionen endast tillgänglig i webbversionen på datorn, men vi arbetar aktivt med att utveckla funktionaliteten för Prepare-appen på iPad.

Bild
Söksordsförslag i sökningar