FirstAgenda Prepare - Sluta med godkännandeavisering i appen på iPad

Inlagt av Andreas fre, 06/02/2023 - 09:35

En ny version av FirstAgenda Prepare-appen har släppts för iPad - Version 8.0.5 - där ett antal optimeringar har genomförts, vilka du kan läsa mer om nedan:

• Sluta med "Godkännandeaviseringen" vid inloggning på iPad och vid byte av organisationer: Du kommer inte längre att mötas av godkännandeaviseringen när du loggar in på iPad eller när du byter organisation på iPad.

• App och utloggning: När du loggar ut från appen öppnar webbläsaren inte längre för att logga ut.