FirstAgenda Prepare - Rättning av supportlänk och visning av massanknytning

Inlagt av Andreas tors, 06/20/2024 - 11:21

I den senaste produktopdateringen till FirstAgenda Prepare har vi gjort två mindre rättelser. Dessa inkluderar en förändring i visningen av massanknytning till organisationer samt en rättning av länken i supportknappen.

Massanknytning visas även om man bara är knuten till en enda organisation: Innan uppdateringen skulle massanknytning endast visas om man var medlem i minst två organisationer. Detta har nu ändrats, så att man kan se funktionen även om man som administratör bara är medlem i en organisation.

Supportknappen har nu samma länk som anges i inställningarna: Några av er har kanske upplevt att supportknappen innehöll en felaktig länk. Detta har nu rättats så att supportknappen innehåller den länk som anges i inställningarna för organisationen.