FirstAgenda Prepare - Rättelse av massanslutning och övriga små felrättningar

Inlagt av Andreas tors, 09/26/2024 - 08:52

I den senaste produktuppdateringen för FirstAgenda Prepare har vi gjort en rättelse av massanslutningsfunktionen, så att den inte längre är möjlig om koncernen endast har en organisation ansluten. Vi har också åtgärdat ett fel i SMS-notifikationerna samt rättat support-URL

Läs mer om rättelserna nedan.

• HTML-teckenkoder visas istället för æ, ø och å i SMS-notifikationer vid publicering

Om SMS-notifikationer var aktiverade i en organisation och en kommentar skrevs vid publicering, visades æ-ø-å som olika teckenkoder istället för æ-øå. Detta har nu åtgärdats så att æ-ø-å visas korrekt i SMS-notifikationerna.

• "Anslut användare" synlig även om det bara finns en organisation i koncernen

Tidigare var "Anslut användare"-knappen, som också är den funktion vi kallar "Massanslutning", synlig även om det bara fanns en organisation ansluten till koncernen. Detta har vi nu justerat så att det måste finnas minst två organisationer i en koncern innan knappen blir synlig och funktionen kan användas.

• Support-URL pekar alltid på svensk supportsida

Vissa användare kan ha upplevt att supportlänken pekade till den svenska versionen av vår supportsida. Detta har nu rättats så att supportsidan pekar på det språk som överensstämmer med organisationens språk.