FirstAgenda Prepare - Olika buggfixar

Inlagt av Emilie tors, 10/06/2022 - 18:00

Vårt utvecklingsteam håller för närvarande på med att optimera hela plattformen bakom FirstAgenda Prepare, detta för att bygga vidare på den senaste tekniken. Detta är nödvändigt för att framtidssäkra produkten och ge den bästa användarupplevelsen. Utöver optimeringen hade de även möjlighet att göra följande:

Buggfixar:

ADMIN-DELEN

• Godkännande och nollställning
    Mötesdeltagares godkännande blev inte nollställt efter att en mötessekreterare hade nollställt godkännandet på en punkt efter en ändring. Det är nu fixat och nollställningen fungerar som förväntat.

• Raderad användare och godkännandeark
    Om en användare har godkänt en punkt framgår denna användarens godkännande på godkännandearket - även om användaren på ett senare tidpunkt blir raderad.

LÄS-DELEN

• Delade kommentarer och raderade användare
    Om en användare som delat en kommentar blir raderad var det inte längre möjligt för de andra chat-medlemmarna att fortsätta dialogen, men det är det nu.