FirstAgenda Prepare - Nya uppdateringar

Inlagt av Emilie mån, 12/13/2021 - 17:47

Läsdelen på webben optimerad

Vi har optimerat läsbarheten när du behöver läsa stora och tunga dokument på webbläsaren. Förut kunde det ta lång tid att gå igenom dokumentet eftersom sidorna inte laddades så snabbt.

Efter vårt byte går det nu betydligt snabbare och det ger en mycket bättre läsupplevelse när du behöver förbereda dig.

Manuella möten

För er som använder det manuella mötesskapandet kommer du också att märka en stor förbättring.

När du klickar på den orangea pilen bredvid ett släppt möte i framtiden kommer du INTE längre att skapa en ny version av mötet. Istället går du in i mötet och kan ändra inställningarna. Det vill säga "ta bort användare från en stängd punkt", "lägg till extra deltagare", "kolla godkännandelistan" osv.

OM du vill korrigera själva mötesinnehållet, klicka då på knappen "Redigera innehåll", och sedan kan du nu lägga till och ta bort punkter, bilagor mm.

Dessutom vill du inte längre skapa en ny version av mötet om du klickar på ett släppt möte på framsidan av den administrativa delen av webbläsaren.

Bug fixar:

CHATTGRUPPER

Är nu löst så att du igen kan skapa chattgrupper på webbläsaren. Fixningen kommer också att komma ut på iPad med nästa iPad-version.

GODKÄNNANDE

Fel i samband med borttagning av rättigheter och godkännandebladet har åtgärdats – och diverse småfel har åtgärdats.