FirstAgenda Prepare - Nya färger på webben

Inlagt av Emilie ons, 03/30/2022 - 17:52

Nya färger på webben

Ta en titt på den webbaserade versionen och njut av de nya blå färgerna. Vid en noggrannare titt kan man även se att vi också har försökt göra skillnad mellan admin och läs-delen, då vänstermenyn i admin-delen har fått en mörkblå färg medan den klarblåa färgen är dominerande i läs-delen.

Övrigt material: Länkar

Du som dagordningansvarig kan nu lägga till länkar under Övrigt material. Länkar finns tillgängliga både på webben och i iPad och kan, precis som filer, placeras både i och utanför din mappstruktur.

Övrigt material: Extra deltagare

Sedan funktionen Extra deltagare såg dagens ljus i Prepare har det funnits ett stort önskemål om att dessa deltagare även ska kunna ta del av Övrigt material. Det är nu rättat till, så att det är möjligt.

BUGGFIX:

Följande korrigeringar har genomförts:

• Ordningen på instanserna i den vänstra menyn är nu i alfabetisk ordning.
  • Ett särskilt formulär kunde visas med tomma fält i läs-delen, trots att fälten innehöll relevant information. Det är nu rättat.