FirstAgenda Prepare - Ny "Spinner" vid inloggning på iPad

Inlagt av Andreas mån, 09/04/2023 - 11:35

Använder du ibland vår app på iPad har du kanske också haft en känsla av att inloggningsprocessen är långsam.

Även om det kan verka som att systemet är långsamt, så är det faktiskt i full gång med att logga in dig. För att göra detta tydligare har vi lagt till en liten "spinner" som indikerar att du är precis på väg att komma in i appen.

Tillägget har trätt i kraft i den senaste versionen av Prepare-appen, som är tillgänglig i App Store: Version 8.0.6

Om du inte har automatisk uppdatering aktiverad i App Store, kom ihåg att manuellt uppdatera Prepare-appen till den senaste versionen.

Bild
Spinner ved inloggning