FirstAgenda Prepare - Ny snabb genväg, rättning av språk och fix av info-ruta.

Inlagt av Andreas fre, 06/16/2023 - 10:02

Med den senaste uppdateringen av FirstAgenda Prepare har det nu blivit möjligt för alla våra AD-kunder att skapa en omdirigerings-URL. Dessutom har en felrättning gjorts för att svenska användare återigen automatiskt ska ställas in på det svenska språket, samtidigt som info-rutorna runt i Prepare fungerar igen.

• Snabb genväg till FirstAgenda Prepare med en omdirigerings-URL: Med omdirigerings-URL:en kan organisationsadministratörerna skapa en snabb genväg till FirstAgenda Prepare, så att användarna inte behöver passera FirstAgendas inloggningsruta först utan istället kommer direkt till organisationen som omdirigerings-URL:en pekar på. Omdirigerings-URL:en är endast relevant för organisationer som använder AD eller annan extern inloggning. Administratörerna hittar URL:en under "Inställningar" i användaradministrationen, där länken kan kopieras direkt.

• Inbjudningar och "Info-ruta": Vid klick på ℹ️ bredvid till exempel "Får skapa användare" för en specifik användare visades info-rutan bara kortvarigt och sidan laddades om. Detta har nu åtgärdats så att rutan förblir öppen tills man klickar på ℹ️ igen.

• Fix för automatisk organisationspråk och tidszon: Det har varit utmaningar med att nyskapade svenska AD-användare upplevde FirstAgenda Prepare på danska. Detta har nu rättats så att språket kommer att vara inställt på svenska och tidszonen Stockholm om organisationens språk är inställt på svenska och tidszonen är inställd på Stockholm.