FirstAgenda Prepare - Ny filtrering och flera buggfixar

Inlagt av Emilie fre, 06/14/2024 - 12:24

Sekretessbelagda punkter: Visa endast användare med åtkomst

Du har som mötessekreterare nu möjligheten att filtrera på de användare som har åtkomst till en sekretessbelagd punkt på dagordningen. Genom att markera kryssrutan "Visa endast användare med åtkomst" kommer endast användare som har åtkomst till den sekretessbelagda punkten eller sekretessbelagda bilagor att visas. Om man stänger av åtkomsten för en användare på en sekretessbelagd punkt, kommer användaren att försvinna från översikten eftersom kryssrutan är markerad. Om du avmarkerar kryssrutan, visas återigen alla användare, som du kan ta bort eller ge åtkomst till den sekretessbelagda punkten.

Bild
änvandere med ätkomst

Buggfixar:

LÄSDELEN

• Beslut följde INTE längre med vid användning av pilar för att bläddra mellan punkter: När du gick till en punkt och redigerade ett beslut och sedan gick till nästa punkt med hjälp av pilarna, visades beslutet från den första punkten. Detta är nu fixat så att när du navigerar mellan de olika punkterna med hjälp av pilarna i läsdelen, visas det korrekta beslutet.
  • Översikt över delade kommentarer misslyckades: När du klickade på en punkt på dagordningen och sedan på "Översikt" och vidare in på "Delade kommentarer", uppstod ett fel. Detta har nu lösts.

ADMINDELEN

• Ladda ner listan med användarrättigheter innehöll i vissa fall ett GUID istället för namn och e-postadress, vilket gjorde det svårt för administratören att se vilken användare det gällde när de laddade ner logglistan. Detta är nu fixat, så det alltid innehåller namnet samt e-postadressen på användaren.