FirstAgenda Prepare - Mindre uppdatering

Inlagt av Emilie mån, 09/18/2023 - 14:29

I denna uppdatering har flera optimeringar gjorts bakom kulisserna i Prepare.

Dessutom har en buggfix implementerats för Övrigt Material.

Buggfixar:

• Övrigt Material:
    Om du raderade en mapp under Diverse material och sedan uppdaterade sidan, skulle mappen återkomma. Filerna i mappen raderades, men själva mappen försvann inte. Dessutom gick det inte att flytta en fil ur en mapp. Detta är nu åtgärdat, så att du återigen kan radera en mapp och flytta filer ur mappen

• Supportprocedurdokumentet kan nu också laddas ner av användare på web.firstagenda.eu och web.firstagenda.se.
    Du hittar dokumentet under Inställningar i Admin-delen genom att bläddra ned till Dokument.