FirstAgenda Prepare - Massor av goda nyheter

Inlagt av Emilie tors, 06/30/2022 - 18:01

ADMIN-DELEN

• Byta ut bilagor i den manuella mötesskaparen
    Du kan nu välja att ersätta eller ta bort en bilaga på ett möte som är upprättat i den manuella mötesskaparen. När du väljer “Ersätt” bredvid en bilaga, kommer anteckningar och delade kommentarer att finnas kvar som mötesdeltagaren har upprättat.

• “Välj alla” på sluten punkt eller bilaga
    När du sluter en punkt eller en bilaga är det nu möjligt att lägga till alla deltagare med ett klick. Tidigare när man hade valt från alla användare på en punkt var man tvungen att lägga till användarna en åt gången.

• “Räknaren” uppdaterar nu korrekt på sluten bilaga
    "Räknaren" som visar hur många användare som har åtkomst till en sluten bilaga uppdateras nu korrekt när du tar bort en mötesdeltagare från bilagan.

• Instansöversikt utan historiska instanser
    Kolumnen “Historiska instanser” är borttagen från instansöversikten, på så sätt att när du klickar in på "Instanser", så ser du nu endast aktiva instanser. Historiska instanser framkommer nu istället när du klickar på länken "Visa historiska instanser".

• Lista med inaktiva instanser visar nu endast inaktiva instanser
    När du går in under Instanser i vänstermenyn och klickar på länken "Iaktiva instanser" kommer du nu endast att se en lista med inaktiva instanser. Tidigare visade listan både aktiva och inaktiva instanser.

• “Supportförfarande”på DK, NO, SE, EN
    Under “Inställningar” har Supportförfarandet blivit uppdaterad till Visma FirstAgenda's design och den finns nu även på ovannämnda språk.

LÄSDELEN

• Övrigt material tar mindre plats
    Innehållet i Övrigt Material är nu "ihopvikt", så att det inte tar lika mycket plats i vänstermenyn.
  • Mötesöversikten visar nu korrekt när ett möte sträcker sig över flera dagar
    Tidigare när ett möte varade över flera dagar visades tidsramen fel.
    T.ex: 3 maj 13:00-15:00. Nu står det istället 3 maj kl. 13:00 - 4 maj 15:00.

• Medlemmar i chatten rymde fel grupper
    Det är nu rättat så att mötesdeltagare i chatten rymmer: Instansmedlemmar + Extra deltagare och "Övriga medlemmar" rymmer Övriga medlemmar

• Referat markeras med "bock" efter publicering
    När en mötessekreterare publicerar ett samlat referat (manuellt möte) blir referatet markerat som referat (och får en bock)

• Beslut från tidigare punkt blev upprättad på nästa punkt
    När du skapade ett beslut på en punkt i läsdelen (manuellt möte) fördes beslutet automatiskt över till nästa punkt om nästa punkt var utan ärendeinnehåll och endast bestod av en punkttitel. Det är nu löst.

Publication och Prepare

• Publication API - Sökning
    När man använder "Sök" på förstasidan i Publication blir möten (med sökresultaten) visade i fallande turordning, så att det senaste mötet står överst.

• Frånvaro på punktnivå för Acadre
    Prepare läser nu av frånvaro och återbud från ÄHS-systemet Acadre. Det innebär att det nu är möjligt att se frånvaro och återbud i Publication på punktnivå.