FirstAgenda Prepare - Loggar och nedladdning av innehåll

Inlagt av Andreas mån, 10/09/2023 - 13:49

Det har nyligen arbetats med en rad uppdateringar för FirstAgenda Prepare. Detta inkluderar uppdateringar avseende nedladdning av innehåll, tidszoner och omlokalisering av flera loggar.

• Ladda ner hela punktens innehåll:
    Rätten att ladda ner dokument har flyttats från organisationsinställningarna till en funktion som kan aktiveras för varje enskild instans under inställningen 'Tillåt nedladdning av dokument.' Detta är till exempel praktiskt om man inte vill att användarna ska kunna ladda ner dokument från alla utskott i organisationen. Dessutom är det nu möjligt att ladda ner hela punktens innehåll - inte bara enskilda dokument. Denna funktion är endast tillgänglig på webben via webbläsaren och är därför inte tillgänglig på iPad ännu.

• Tidszonsoptimering:
    Information om när en användare skapades och vem som senast uppdaterade en användare följer nu den tidszon- och språkinställning som är konfigurerad i din användarprofil.

• Loggar om användare och inloggning:
    Med uppdateringen har loggar om användar- och inloggningsaktiviteter flyttats till användaradministrationen. Det innebär att loggar relaterade till användarlistan, administratörslistan, inloggningar och tillagda/avlägsnade administratörer nu finns under fliken "Loggar" i användaradministrationen. De återstående loggarna kommer fortfarande att finnas tillgängliga under "Inställningar" i administrationsdelen.