FirstAgenda Prepare - En rad rättelser

Inlagt av Emilie fre, 02/11/2022 - 17:51

Läsdelen

Buxfixar till punkter utan innehåll

• Vi har gjort en fix så att det återigen går att skriva ett beslut på en punkt som saknar innehåll.
  • Detsamma gäller även för godkännande: Du kan nu godkänna ett objekt som bara har en titel och inget innehåll/dokument tillagt.
  • Pilarna för att bläddra mellan punkterna inaktiverades om du kom till en punkt utan innehåll. Pilarna fungerar nu igen - även på punkter utan innehåll.

Navigering med upp-och-ned-pilarna

• Beslut: om du klickade på upp-och-ner-pilarna direkt efter att du skrivit ett beslut på en punkt, så slog beslutet igenom på alla punkter. Det gjorde att alla punkter plötsligt fick samma beslut. Det är nu fixat.

Ladda ner innehållslänk

• Om du har valt bort mötesdeltagare som visas på förstasidan av ett möte, så återspeglas nu detta val även på framsidan av den nedladdade PDF-filen. D.v.s. inga mötesdeltagare på framsidan i Prepare = inga mötesdeltagare på framsidan i PDF.

Punkt på ej publicerat möte felade

• Scenariot var att en användare gjorde en anteckning eller chattade på en punkt på ett publicerat möte. Sedan görs en ny version av samma möte som inte publiceras. D.v.s. det finns nu 2 versioner av mötet: en publicerad och en opublicerad version. Användaren går till versionen som inte har publicerats och kommer åt punkten med chatten eller anteckningen. Mötet kraschade. Det är fixat nu.

Admindelen

Logglistor under Inställningar

• Bägge dessa logglistor kan nu laddas ner igen: "Ladda ner lista över tillagda och borttagna instansrättigheter" och "Ladda ner administratörslista"

Lista över godkännande (borttagna användare)

• Det är nu möjligt att ladda ner lista med godkännelser, även om någon av personerna som godkänt punkten har raderats i Prepare.

Publicerings API:

• Om du uppdaterade "Startdatum för publicering" och klickade på "Spara" sparades det inte. Det är nu fixat.

Notiser

Extra deltagare och notiser

• När en extra deltagare tilldelas ett möte, registrerar sig användaren automatiskt för aviseringar i instansen. Detta görs för att användaren ska veta när mötet är publicerat och redo för läsning. Problemet var att Extra-deltagaren inte kunde avregistrera sig från notiserna igen eftersom instansen inte fanns med på listan över användarnotiser. Det är nu rättat så att en Extra Deltagare kan avregistrera sig från notiser i instansen.

Instansmedlem mottog notiser efter att ha blivit borttagen från instansen

• Om en mötessekreterare tog bort en användare från en instans och användaren hade aktiverat meddelanden i instansen, fortsatte användaren att ta emot meddelanden från instansen. Det är nu fixat så att användaren automatiskt får aviseringar inaktiverade när hon/han tas bort från instansen.

Uttöver ovanstående bugfixar har vi även gjort en rad rättelser och optimeringar bakom Prepare.