FirstAgenda Prepare - En rad felkorrigeringar

Inlagt av Andreas fre, 03/22/2024 - 11:06

I den senaste versionen av FirstAgenda Prepare har vi fokuserat på att göra ett antal felkorrigeringar.

• Felaktig visning vid "koppla användare till organisation": I Prepare kan användaradministratören koppla användaren till andra organisationer inom koncernen för att undvika att användaren får en inbjudan till varje organisation i koncernen. Vissa användare har upplevt ett visningsfel där vissa av organisationerna inte visades och användaren kunde därför inte kopplas till dem. Detta är nu åtgärdat så att organisationerna återigen visas i översikten.

• Skicka för granskning och markering av användare: När man klickade mitt i listan över användare med rätt att läsa ej släppta versioner togs den översta kryssrutan bort från listan. Markeringen fungerar nu som förväntat igen och kryssrutan tas bort bredvid den användare man klickar på.

• Radera mapp under "Annat material": Om dagordningsansvarig raderade en mapp under Annat material uppstod en felvisning med meddelandet "undefined filer". Detta är nu åtgärdat så att felet inte längre uppstår.

• Stängda möten förlorar röd text när de görs historiska: När ett stängt möte gjordes historiskt försvann den röda texten. Det är nu åtgärdat så att mötet behåller den röda färgen.

• Länken i notifieringen till "Delt kommentar" öppnas inte korrekt: Vid klick på länken i e-postnotifieringarna leds man återigen direkt till chattrutan där man kan läsa den delade kommentaren.