FirstAgenda Live - Småjusteringar

Inlagt av Emilie ons, 10/19/2022 - 17:12

Anonym listomröstning

• Nollställning av listomröstning
    Om du valde voteringstypen "Lista" i Adminvyn återställdes inställningen om du lade till ytterligare alternativ/förslag till omröstningen. Detta innebar att du fick välja "Lista" en gång till. Det är nu rättat.

• Textinnehåll saknades i omröstningsresultatet
    När du klickade på ett voteringskort för en genomförd anonym listomröstning i användarvyn, visades inte textinnehållet bredvid de olika förslagen/inställningarna. Det gick därför inte att se vad man röstat om. Det är nu rättat.

STORSKÄRM

• Fel när parti-ikon saknades
    Det blev ett fel på storskärmsvisningen när den som ställde ett förslag var med i ett parti, men saknade en profilbild. Det är nu rättat.