Nyheter FirstAgenda Live

FirstAgenda Live - Viktad omröstning

Inlagt av Andreas fre, 03/22/2024 - 09:23
Under en längre tid har vi arbetat på en ny funktionalitet som vi precis har rullat ut och nu kan avslöja för er. Det handlar om en ny funktion som vi kallar Viktad omröstning.

FirstAgenda Live - Allmänna optimeringar

Inlagt av Andreas fre, 01/05/2024 - 11:41

I den senaste produktuppdateringen på FirstAgenda Live har det gjorts ett antal allmänna optimeringar med avsikt att förbättra användarupplevelsen i lösningen.

FirstAgenda Live - Språkjusteringar och optimeringar

Inlagt av Andreas ons, 09/20/2023 - 15:27

Det har arbetats med att optimera koden på senaste tiden - och därmed motorn bakom Live - för att stabilisera och förbättra lösningens prestanda. Dessutom har ett antal korrigeringar och tillägg gjorts, som du kan läsa om nedan.

FirstAgenda Live - Ett antal korrigeringar och förbättringar

Inlagt av Andreas tis, 07/18/2023 - 15:23

Här följer en liten sommaruppdatering av FirstAgenda Live. Det har bland annat genomförts ett antal felrättningar av den stängda talarkön samt dagens möte. Dessutom har tekniska förbättringar och optimeringar gjorts för att säkerställa mer stabilitet i lösningen.