FirstAgenda Live - Små rättningar

Inlagt av Andreas fre, 05/17/2024 - 13:04

I denna produktuppdatering för FirstAgenda Live har vi dykt ned i några av de mindre felen och olämpligheterna och rättat till dem. Nedan kan du läsa mer om vilka rättningar vi har gjort.

• Tydliga kryssmarkeringar vid avslutade punkter: Vid punkter med speciellt långa titlar var det lite svårt att se var de var markerade som avslutade. Den lilla gröna kryssmarkeringen blev helt enkelt mindre och mindre ju längre titeln på punkten var. Detta är nu löst genom att kryssmarkeringen har fått en fast storlek igen.

• Sökresultat förblir i rutan: När administratören skulle söka efter en mötesdeltagare istället för att lägga till dem som kommentar till en huvudtalare på talarlistan, "hoppade" sökresultaten ut ur själva rutan. Detta är nu löst.

• Ingen automatisk ersättare efter mötets starttid: Administratörer har kunnat starta en automatisk inkallelse av en ersättare även om mötets starttid hade passerats. Det resulterade i vissa mindre utmaningar eftersom det aldrig skickades någon inkallelse till mötesdeltagaren. Det är nu löst genom att administratören inte längre kan starta en automatisk inkallelse efter att mötets starttid har passerats - istället måste administratören kalla in ersättaren manuellt eller på punktnivå.

• Avsändare av förslag: Vid en A/B-omröstning kan mötesdeltagarna nu se avsändaren av förslaget - precis som vid en vanlig omröstning (se skärmdumpen).
Bild
Afsender på et forslag i Live